Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quick Office v. 6.2.169 - S60v3 - S60v5,v3
Offline
zyrafa123
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 08-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia c6

Soft: ssssssss
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
Re: Quick Office v. 6.2.169 - S60v9 - S60v5,v3
Wolałbym nie Wink Jeżeli nie ma innego wyjścia, to chyba zrezygnuję z office. Coś spiepsze przy tym formacie i tel do serwisu.
11-10-2010 21:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #17
Re: Quick Office v. 6.2.169 - S60v9 - S60v5,v3
Ale przy formacie niczego nie ... Smile poprostu tracisz wszystkie dane z telefonu.Jest jak swiezy z pudelka Smile

][Obrazek: 32177.gif]
11-10-2010 22:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
zyrafa123
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 08-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia c6

Soft: ssssssss
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #18
Re: Quick Office v. 6.2.169 - S60v9 - S60v5,v3
Wyczytałem na innym forum, że jest nie ma narazie sposobu na wgranie pirackiego office na nokie c6. Nawet Hard Reset nic nie da - sorki że zawracałem Ci głowę.
Dla zainteresowanych:

[REKLAMA]
12-10-2010 18:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
3kropek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 20-11-2010

Reputacja: 0


Telefon: SE Vivaz Pro
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
Re: Quick Office v. 6.2.169 - S60v9 - S60v5,v3
A jeżeli już mam takiego office w fonie to jak zrobić żeby móc edytować pliki?? Nawet chciałem kupić licencje ale nawet to jest ciężko zrobić, po za tym wolałbym jakiś inny sposób... Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to będę wdzięczny za pomoc.
20-11-2010 15:56
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #20
Re: Quick Office v. 6.2.169 - S60v9 - S60v5,v3
ewnetualnie mozes starsza wersje wgrac,lub ugotowac sobie czystego softa. Tongue

][Obrazek: 32177.gif]
21-11-2010 01:04
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS