Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eska tv
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #1
Eska tv
Kanał Eska TV na naszych tubkach.Nie trzeba nic instalować.Potrzebne jest tylko połączenie z internetem (najlepiej wi-fi).

[Obrazek: 121857677867370314.jpg]

Kod:
http://www.4shared.com/audio/ctNgDWod/ESKA_TV.html

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
02-06-2010 21:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
dratek
Stopień: 50
*

Liczba postów: 75

Dołączył: 21-08-2009

Reputacja: 0


Telefon: Moto Milestone

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #2
Re: Eska tv
Mi na 5800 wyświetla że próbowane oddzielnie odtworzyć wideo później jest buffering i staje na 99% WTF ???

Alcatel OT735 => Nokia 3120 => Nokia 5200 => Nokia E65 => Nokia 6500 slide => LG KU990 Viewty => Nokia N73 ME => Samsung Avila => Nokia 6220 => Nokia 5800 XM => SE Xperia X1 => Iphone 2G => Motorola Milestone
26-10-2010 15:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
vrob3l26
Stopień: 500
*

Liczba postów: 565

Dołączył: 09-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E52

Soft: 54.3 H@ck

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 130
Post: #3
Re: Eska tv
u mnie pisze ze nie moze polaczyc sie z serverem nie prawidłowy URL

Jeżeli pomogłem to kliknij na [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQQdmjnWJh6KECSVjlC53u...J_MRMf77ch] w prawym dolnym rogu okna Tongue
26-10-2010 15:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #4
Re: Eska tv
mam to co vrob3l :oh:

][Obrazek: 32177.gif]
26-10-2010 16:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
vrob3l26
Stopień: 500
*

Liczba postów: 565

Dołączył: 09-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E52

Soft: 54.3 H@ck

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 130
Post: #5
Re: Eska tv
moze to dla tego ze mam v3 a nie v5 Tongue

Jeżeli pomogłem to kliknij na [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQQdmjnWJh6KECSVjlC53u...J_MRMf77ch] w prawym dolnym rogu okna Tongue
29-10-2010 14:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #6
Re: Eska tv
Ta aplikacja chyba nie dziala po prostu :>

][Obrazek: 32177.gif]
29-10-2010 14:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jep@
Stopień: 100
*

Liczba postów: 140

Dołączył: 11-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: HTC HD2

Soft: Adek 2.3.5

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #7
Re: Eska tv
U mnie to samo tylko ze caly czas pokazuje ladujace sie kolko a potem klops ... mam v5 ale na spbTV jest eskaTV bodajże przynajmniej na v3 byla :doubt:

Spoiler: pokaż
Haha Ciekawość Zwyciężyła !!!
25-12-2010 22:09
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS