Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Startagus
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #1
Startagus
Jest to kolejny z pojawiających się ostatnio dosyć często portów znanych gier. Jest to gra RTS o innej nazwie Warcraft II.

1.Zainstaluj stratagus_S60v3.sisx
2. Skopiuj folder data do !/data/stratagus
3. Zrestartuj telefon

[Obrazek: Wargus1.png]

Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/stratagus-s60v3-rar-000998athagh

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
25-05-2010 19:56
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: Leinades, Shadowkal
Offline
ReYO
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 12-10-2010

Reputacja: 0


Telefon: 6220c / 6720

Soft: s60v3
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
Re: Startagus
gra włącza się, niestety działa mi jedynie jeden klawisz wiec nic nie mogę zrobić, na dotykowcu pewnie by śmigała ja niestety mam nokie 6220c szkoda bo zapowiadało się świetnie od dawna szukałem podobnej gry, lecz chyba muszę szukać dalej ....

jeśli jest jakiś sposób na to proszę o info
18-10-2010 22:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
Sly
Super Moderator
*

Liczba postów: 2,388

Dołączył: 24-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Xiaomi RN2

Soft: Miui

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 593
Post: #3
Re: Startagus
Stratagus (warcraft 2) - gra strategiczna RTS (czasu rzeczywistego), rozbudowujemy się walczymy itp.

Cytat:1. Instalujemy grę na kartę (ew. na fona jak mamy sporo miejsca)
2. Kopiujemy folder "Data" (jak otwieramy archiwum to jest data/stratagus/data) do e:/data/stratagus (jeżeli mamy na fonie to na c:/data/stratagus)
3. Restartujemy fona
4. Gramy

Sterowanie jest takie same jak w portach duke3d, supertux itp. - czyli:
-zielona słuchawka (send) + 0 = kursor(M)
-zielona słuchawka (send) + 1 = pad1©, pad2(J), Pisanie
Zależnie od tego jaki pad ustawimy na klawiaturze są innaczej mapowane klawisze. Ale tylko za pomocą trybu kursora(M) da sie grać pełnosprawnie. Wtedy ok=zaznacz; right soft key = idź do.

Ponoć jest wspierana myszka przez bt przez ten program z quake (nie sprawdzałem).

Gra testowana na 5320xm(2 modelach) i 6120c(tu sie menu długo ładuje).

Radzę wyłączyć dźwięk, bo przy większej ilości ludzi oraz podczas walki gra może mulić.
[Obrazek: 60849195.jpg] [Obrazek: 92737515.jpg]
[Obrazek: d20dd15atv1.png]
Kod:
http://chomikuj.pl/sly180/Gry+240x320/stratagus_s60v3,405693294.zip

[Obrazek: sly180.gif]
HASŁO: sly180
Nie masz Chomika?? Kliknij
___________________________________________________
Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza
___________________________________________________
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: beztytuupvm.jpg] w prawym dolnym rogu mojego posta.
20-12-2010 22:15
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: GkNji
Offline
GkNji
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 25-11-2011

Reputacja: 0


Telefon: E52

Soft: Symbian v3?

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
Re: Startagus
link nie działa, można prosić o reupload? już się napaliłem na war 2 a tu nie ma Confused
25-11-2011 00:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #5
Re: Startagus
Link działa tylko najpierw musisz wpisać hasło do chomika , które znajdziesz na chomiku a wtedy dopiero zobaczysz spis gier m.in. tą co jest tu zamieszczona
25-11-2011 11:08
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: GkNji
Offline
GkNji
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 25-11-2011

Reputacja: 0


Telefon: E52

Soft: Symbian v3?

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
Re: Startagus
Dzięki Smile


Edit. zrobiłem wszystko jak jest napisane wyżej, gra nie chce się włączyć.. mam nokie e52 od niedawna, może robię coś nie tak, albo nie mam jakiś bibliotek czy jak wy to tam nazywacie. nie znam się za bardzo jeszcze na symbianie, pomocy. ;x
26-11-2011 00:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
Sly
Super Moderator
*

Liczba postów: 2,388

Dołączył: 24-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Xiaomi RN2

Soft: Miui

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 593
Post: #7
Re: Startagus
Usuń grę lub wykonaj Hard format i spróbuj od nowa mogłeś coś źle zrobić lub po prostu gra nie ruszy na e52.

[Obrazek: sly180.gif]
HASŁO: sly180
Nie masz Chomika?? Kliknij
___________________________________________________
Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza
___________________________________________________
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: beztytuupvm.jpg] w prawym dolnym rogu mojego posta.
26-11-2011 20:21
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
GkNji
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 25-11-2011

Reputacja: 0


Telefon: E52

Soft: Symbian v3?

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
Re: Startagus
Musi ruszyć;x tak samo mialem z heroes 2, tez sie włączyć nie chciała.. a ktoś inny pisał, że na e52 śmiga

ogarne certyfikat, zorbie formata i wtedy będę wszystko robił
27-11-2011 01:43
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #9
Re: Startagus
jeżeli chodzi o tą grę to ja też miałem problem.
trzeba to skopiować do e/data/stratagus/data/ I W TYM FOLDERZE MAJĄ BYĆ TE PLIKI!!!!! ( CAPANING, GRAPHICS, MAPS, MUSIC, SCRIPTS, SOUNDS)

Spammer
SPOKO RANGA
19-02-2012 12:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
kurek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 28-12-2012

Reputacja: 0


Telefon: Nokia C5

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
RE: Startagus
a mi się wlacza i pokazuje sciezke pliku ktury jest i dupa
02-05-2013 14:33
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS