Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heroes 2
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #46
Re: Heroes 2
proszę o reup Smile

Spammer
SPOKO RANGA
05-05-2011 19:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
Marekczek_N95
Stopień: 1
*

Liczba postów: 17

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
Re: Heroes 2
Link nie działa Sad

Panasonic GD50 ----> Nokia 3310 ---->
Siemens S55 ----> Siemens C65 ---->Siemens CX65
SERIES 60
Siemens SX1 --> Nokia 6600 -->Nokia 3230----> nokia N73 ----> Nokia N95 ----> Nokia N95 8Gb ---> Nokia E90
06-05-2011 10:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #48
Re: Heroes 2
Nowy Link:
[hide]http://supershare.pl/?d=D7B46B2A2[/hide]
06-05-2011 11:12
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: kojen
Offline
kenzy1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 04-02-2011

Reputacja: 0


Telefon: e51

Soft: 300.34.56

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #49
Re: Heroes 2
Na telefonie Nokia E51 działa !!!

Trzeba tylko wykonać następujące instrukcje:

Edit: Zainstalować n-gage jakiekolwiek.

1. Pobrać oczywiście pliki z linku
2. Zainstalować plik Heroes of Might and Magic 2.sisx Na KARCIE PAMIĘCI !!!
3. Wejść na telefon i uruchomić aplikację // nie uruchomi się ale powstanie folder na pamięci telefonu.
4. Przekopiować folder fHeroes2 na KARTĘ PAMIĘCI !!!
5. Przekopiować plik fHeroes2.cfg do folderu fHeroes2 NA KARCIE PAMIĘCI !!! Nadpisać.
6. Uruchomić grę

Po uruchomieniu gry wciskamy "zieloną słuchawkę trzymając po chwili klawisz zero" DWA RAZY.
Wtedy można kierować "myszką".

Zmiana orientacji ekranowej: nacisnąć zieloną słuchawkę (raz, nie trzymać, pojawi się ikonka "ctrl") po czym wcisnąć klawisz "2" Zmiana wielości ekranu: Zielona słuchawka + klawisz 3



Gra nie działa mówicie //nie odpala...
Wiem dlaczego, na telefonie musi być zainstalowany N-GAGE !!! Albo przynajmniej jeden z jego składników chyba c++ std libiary. Pomyśle jak zrobić bez instalacji n-gage.

W pliku Readme pisze jakie muszą być biblioteki. // Readme znajduje się po zainstalowaniu gry w folderze fheroes2 na pamięci telefonu

Gra się ścina ?? mówicie... no niestety rozczaruję was... Nic nie udało mi się zrobić z tym... Możecie edytować configa ale próbowałem niewiele udało mi się zrobić (prawie nic...) Problem wyklucza zmiana wielkości ekranu (proporcje) Zielona słuchawka + 3 // wtedy napisy i grafika są do d*** czyż nie ?? Trzeba popróbować z rozdzielczością ekranu może się uda.

Odało się ;] Gra się nie ścina chodzi pięknie // tylko trochę jak przewija się ukran na boki/góry/dół myszką jak wchodzi się na nie odsłonięte pole.

Oto cfg:
Spoiler: pokaż
# fheroes2 pocketpc config:
sound = off
#
# music: on,midi,cd,ext,off
music = off
#
# load alternative resource:
alt resource = off
#
# sound volume: 0 - 10
sound volume = 0
#
# music volume: 0 - 10
music volume = 0
#
# video mode (320x240, 640x480, 1024x768, 1280x1024 or other)
videomode = 320x240
logo = off
#
default depth = 10
#
# current animation speed: 0 - 10
animation = 10
#
# debug
# debug = on
#
# use ttf fonts
unicode = on
lang = ru
#
# font name:
fonts normal = dejavusans.ttf
fonts small = dejavusans.ttf
fonts normal size = 12
fonts small size = 10
#
# fonts render engine: blended, solid
fonts render = solid
#
# new interface:
hide interface = on
#
tap mode = off
tap delay = 1050
#
low memory = off

# AI:
hide ai move = on

# battle:
battlegrid = on
battlemoveshadow = on
battlemouseshadow = off

Trzeba jeszcze po uruchomieniu gry wciśnąć zieloną słuchawkę + 2 // zmiana orientacji ekranu na poziomą.

Pięknie śmiga ;]

Pozdro

Dziękuję za wystawienie tej gry... Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem ;]
10-06-2011 14:03
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: kamil15
Offline
mati109
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 02-07-2011

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N96

Soft: 20.033

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
Re: Heroes 2
Na mojej N96 śmiga, że aż miło xD

"Live in your world. Play in ours."


[Obrazek: mati10940.gif]
08-07-2011 20:43
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #51
Re: Heroes 2
Witam
mam problem z podpunktami
4. Przekopiować folder fHeroes2 na KARTĘ PAMIĘCI !!!
5. Przekopiować plik fHeroes2.cfg do folderu fHeroes2 NA KARCIE PAMIĘCI !!! Nadpisać.


nie wiem w ogóle o co w nich chodzi
proszę o pomoc


e rozumiem nic z tego całego n gage

Spammer
SPOKO RANGA
03-08-2011 20:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
kenzy1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 04-02-2011

Reputacja: 0


Telefon: e51

Soft: 300.34.56

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #52
Re: Heroes 2
4. Musisz przekopiować ściągnięty folder fHeroes2 na kartę pamięci ;]
Niewiem czy dokładnie taka jest ścieżka ale żeby było tak E:\fHeroes2 // gdzie E to nazwa karty pamięci.
5. W folderze fHeroes2 znajduje się plik konfiguracyjny. Ten pliczek ma rozszerzenie .cfg //u mnie nie działał za ładnie więc go nieco przerobiłem.
w pobranych plikach jest fHeroes2.cfg i ten oto plik masz przekopiować do tego folderu z punktu 4 ;]


___________________________
Sorki że mnie nie było... ;/
12-10-2011 16:07
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: kamil15
Offline
kadieusz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 14

Dołączył: 14-05-2011

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N95 8GB

Soft: ---

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #53
Re: Heroes 2
link padł

~Razem Ponad Kilo~
18-10-2011 22:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #54
Re: Heroes 2
mam problem z kampanią. jak włączam to telefon nie reaguje.

Spammer
SPOKO RANGA
20-10-2011 19:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #55
Re: Heroes 2
Witam,
chciałem zaprezentować stronę z mapami do gry.
Kod:
http://mapy.heroes.net.pl/mapyh2.html

mapy do heroesa 2 na symbiana działają.
mapy które są na nasze telefony znajdują się pod napisem

"heroes II
of Might of Magic
the prince of loalty"

ten napis jest na szarym tle. (trzeba pokręcić trochę myszką w dół)

pzdr

Spammer
SPOKO RANGA
22-02-2012 20:05
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS