Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heroes 2
Offline
grabo_luk
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 26-06-2010

Reputacja: 0


Telefon: 791662345
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
Re: Heroes 2
niestety mam ten sam problem, gra się w ogóle nie włącza... do jakiegoś konkretnego katalogu na karcie należy skopiować folder fHeroes2 ?
26-06-2010 16:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #17
Re: Heroes 2
Wystarczy skopiować na kartę pamięci

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
26-06-2010 17:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
grabo_luk
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 26-06-2010

Reputacja: 0


Telefon: 791662345
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #18
Re: Heroes 2
tak zrobiłem, niestety nie chce się nawet uruchomić... co mam zrobić? mój telefon to Nokia E52... Grę instalować na karcie czy na tel, czy nie ma to znaczenia?

Edit:
znalazłem rozwiązanie - [REKLAMA} trzeba sciagnac ten plik i zainstalowac wszsystko w telefonie i smigaSmile

nie reklamujemy for o podobnej tematyce - leo20
26-06-2010 17:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
avendrion
Stopień: 1
*

Liczba postów: 28

Dołączył: 17-05-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
Re: Heroes 2
Panowie wiecie czemu gra mi się tnie? Niby 83mb ramu wolnego jak odpalam grę ale i tak się tnie. Może ktoś miał taki problem

Posiadam Nokie N95 8gb
08-08-2010 13:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
maniakse
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 28-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: n73

Soft: s60 v3
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #20
Re: Heroes 2
Na mojej N79 po zainstalowaniu i skopiowaniu folderu na karte pamieci gra nie uruchamia sie, jest jakis konkretny katalog do ktorego folder nalezy skopiowac?
17-08-2010 22:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
matwe
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 19-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5230

Soft: V 20.0.005

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #21
Re: Heroes 2
kadmil17 napisał(a):Mam taki problem
Mam nokie 5230, gierka się odpala ale zła ma orientacje ekranu, ja mam telefon pionowo to pokazuje obraz poziomo, a jak przekręcę telefon poziomo to jesz o jedno 90stopni okręca obraz, nie wiem co robić, pomóżcie


chlopie.. z poziomu ustawien wylacz czujnik ruchuWink dokladnie tak -> ustawienia-> telefon->ustawienia czujnikaWink
18-08-2010 01:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #22
Re: Heroes 2
Avendrion zreestartoj telefon prxzed wlaceniem gry.

][Obrazek: 32177.gif]
18-08-2010 09:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
iceangelpl
Stopień: 1
*

Liczba postów: 33

Dołączył: 14-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N8

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #23
Re: Heroes 2
U mnie na nokii 5800 nawet nie trzeba było tela resetować... a ma ktoś linka do poradnika?
08-09-2010 15:23
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
pezet44
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 13-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: E51
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
Re: Heroes 2
Mam nokię E51.

Po zainstalowaniu, klikam na ikonkę i gra się nie włącza, w czym tkwi problem?
13-09-2010 23:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
chrisharris
Stopień: 450
*

Liczba postów: 480

Dołączył: 30-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: i9100

Soft: RR 3.1.2

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 12

Otrzymał podziękowań: 61
Post: #25
Re: Heroes 2
Niewiem jak u was ale u mnie kiedy skopiowałem folder fheroes2 na karte pamieci gra niedziałała,jednak zauważyłem że na pamięci telefonu utworzył się taki sam folder a w nim 3 pliki tekstowe regulamin i jakies inne, mimo że wybrałem instalacje na karcie pamięci i tak znów utworzył sie folder na pamieci telefonu i dopiero kiedy tam włoże pliki gry, gra działa,Czy da się jakoś zrobić żeby pliki gry czytało z karty pamięci ??

[Obrazek: 28986.jpg]
6150>>>3410>>>6230i>>>k700i>>>N-gage classic>>>k800i>>>w580i>>>e51>>>e52>>>5800 Xprees Music>>>n95>>>gt540>>> i9000
13-09-2010 23:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
trombal
Stopień: 1
*

Liczba postów: 34

Dołączył: 13-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: E51

Soft: 400.34.011
Podziękował: 21

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #26
Re: Heroes 2
Działa na E51!?
05-10-2010 14:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #27
Re: Heroes 2
trombal ściągnij sobie i sprawdź
05-10-2010 14:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
trombal
Stopień: 1
*

Liczba postów: 34

Dołączył: 13-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: E51

Soft: 400.34.011
Podziękował: 21

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #28
Re: Heroes 2
Sprawdzałem i nie mogę!
06-10-2010 15:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
trombal
Stopień: 1
*

Liczba postów: 34

Dołączył: 13-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: E51

Soft: 400.34.011
Podziękował: 21

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
Re: Heroes 2
Jak to zrobić. Hallo!
07-10-2010 12:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #30
Re: Heroes 2
trombal nie pisz posta pod postem tylko edytuj poprzedni
07-10-2010 13:19
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: trombal


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS