Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heroes 2
Offline
manama4
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 23-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5530 XM
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 7
Post: #1
Heroes 2
[Obrazek: scr000012ec.jpg]
[Obrazek: scr000010a.jpg]

Kultowa gra PCtowa działająca teraz naszych telefonach ! Któż z nas nie grał w którąś z serii Heroesów ... :]
Najpierw należy rozpakować Archiwum .rar , potem Plik instalacyjny zainstalować , a folder fHeroes2 przekopiuj na kartę pamięci i ciesz się tą wspaniałą grą na swojej komórce .
Zalecam wyłączyć czujnik , gra działa w landscape oczywiście :]


Kod:
http://hotfile.com/dl/44214798/0a655aa/Heroes2.rar.html


Tutaj jest załącznik , jeśli komuś kursor myszy nie działałby prawidłowo , lub gdyby go nie było wcale (u mnie się bez tego obeszło) , kopiujemy go do Folderu fHeroes2 na karcie pamięci :] .


Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/fheroes2-cfg-0013bf8219eo2j6

Gra testowana!! Powinna działać na większości symbianówSmile
23-05-2010 01:15
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: malorztapeciorz, Beikei, qbas187, kenzy1
Offline
koppec
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 28-04-2010

Reputacja: 0


Telefon: 6120c
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
Re: Heroes 2
Link z grą nie działa
24-05-2010 14:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
krzysiek50
Super Moderator
*

Liczba postów: 1,287

Dołączył: 20-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: C905

Soft: R1FA035

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 180
Post: #3
Re: Heroes 2
link do hotfile dziala na 100%

Naciśnij >>> [Obrazek: postbit_thx.gif]
[Obrazek: stunter50.gif]
24-05-2010 15:01
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: nietopyrz
Offline
technic
Stopień: 1
*

Liczba postów: 22

Dołączył: 03-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: N90&6220c

Soft: 5.15
Podziękował: 7

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #4
Re: Heroes 2
w tym momencie żałuje że nie wybrałem dotykowca Wink

[Obrazek: 848013819.png]
24-05-2010 15:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
crougle
Stopień: 100
*

Liczba postów: 131

Dołączył: 21-04-2008

Reputacja: 0


Telefon: N95-2

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #5
Re: Heroes 2
a mi sie nie włączaSad nawet po zainstalowaniu wszystkich bibliotek;/
26-05-2010 11:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
Gwyn_
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 03-06-2010

Reputacja: 0


Telefon: e51

Soft: sv3
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
Re: Heroes 2
nie wiem dlaczego ale nadal nie mam tego kursora

ma może ktoś pomysł jak to naprawić ??
03-06-2010 15:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #7
Re: Heroes 2
a czytałeś cały temat? chyba nie.

Cytat:Tutaj jest załącznik , jeśli komuś kursor myszy nie działałby prawidłowo , lub gdyby go nie było wcale (u mnie się bez tego obeszło) , kopiujemy go do Folderu fHeroes2 na karcie pamięci :] .

Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/fheroes2-cfg-0013bf8219eo2j6

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
03-06-2010 20:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
Shadow9021
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 21-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E51
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
Re: Heroes 2
działa komuś na telefonie Nokia E51?? jeżeli tak to jak to uruchomić bo mi się nawet nie chce włączyć
04-06-2010 08:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
malorztapeciorz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 14-04-2010

Reputacja: 0


Telefon: 6120c

Soft: 6.1
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
Re: Heroes 2
już rozwiązałem problem, jeżeli w menu nie masz myszki wcisnij zielona słuchawke + 0 i znowu zieloną słuchawke, gra jest super, mi na nokii 6220classic działa bez problemu Wink
05-06-2010 14:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
krzycho44
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 19-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
Re: Heroes 2
Mam problem z zapisywaniem stanu gry.
08-06-2010 20:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
kowalox22
Stopień: 1
*

Liczba postów: 14

Dołączył: 02-06-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #11
Re: Heroes 2
w folderze files w fheroes zrób folder save

kowalox22
09-06-2010 09:01
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: qbas187
Offline
kadmil17
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 13-06-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5230

Soft: s60v5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
Re: Heroes 2
Mam taki problem
Mam nokie 5230, gierka się odpala ale zła ma orientacje ekranu, ja mam telefon pionowo to pokazuje obraz poziomo, a jak przekręcę telefon poziomo to jesz o jedno 90stopni okręca obraz, nie wiem co robić, pomóżcie
15-06-2010 22:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
Shadow9021
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 21-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E51
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
Re: Heroes 2
Da rade odpalić Heroesa 2 na E51 bardzo bym prosił o pomoc jak to zrobić
20-06-2010 13:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #14
Re: Heroes 2
Zastosuj się do instrukcji

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
20-06-2010 14:51
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: sYa_TPS
Offline
kasztano
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 23-02-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E75
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
Re: Heroes 2
a mi to się tak w ogóle gierka nie włącza nawet. Ma ktoś pomysły dlaczego?
21-06-2010 21:14
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS