Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hard format telefonu
Offline
daytek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 06-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #46
 
najwyzszy czas na format. mam pewne obawy, aaale.. ;]
17-11-2008 18:32
Szukaj postów
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
 
napewno pomoże i niemusisz niczego się obawiać Smile
17-11-2008 19:42
WWW Szukaj postów
Offline
orginal120
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 01-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #48
hmm
Zobacze czy mi to cos pomoze z N80 bo mi tak muli jak ... ;d
01-02-2009 18:04
Szukaj postów
Offline
amdupc
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #49
 
e50 zamulona od nowosci czy hard pomorze
04-02-2009 19:38
Szukaj postów
Offline
Michel26
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 07-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
 
Dzięki, przydało się Smile
10-02-2009 19:04
Szukaj postów
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #51
 
amdupc tak pomoze a jesli nie to trzeba bedzie wgrac softa od nowa :haha:
11-02-2009 09:21
Szukaj postów
Offline
madmax222
Stopień: 100
*

Liczba postów: 107

Dołączył: 08-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
 
czy jak zrobie hard format to jezeli mam telefon na gwarancji to ona przepadnie czy to mozna poznac ze takie cos bylo robione???
11-02-2009 21:19
Szukaj postów
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #53
 
na pewno nie przepadnie bo to jest tylko czyszczenie telefonu i nie ma tu żadnej ingerencji w soft możesz robić śmiało tylko bateria musi być naładowana do ok. 80% bo jak padnie bateria podczas formatu to tylko serwis zostaje.
11-02-2009 21:23
Szukaj postów
Offline
diakonita
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #54
 
Format fona poszedł. A jak zrobić format karty poprzez telefon, bo nigdzie nie moge tego znaleść.
12-03-2009 16:28
Szukaj postów
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #55
 
Menu>> Nardzędzia>>pamięć (ikona kary pamięci) >> lewym opcje >>formatuj kartę pamięci.

Don't waste your time, or time will waste you...
12-03-2009 18:45
Szukaj postów
Offline
wgr33
Stopień: 150
*

Liczba postów: 173

Dołączył: 23-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: 5800 XM

Soft: 21.0.025
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #56
 
Czy idzie zrobić tak żeby po formacie nie instalować ponownie aplikacji i tematów które były zainstalowane przed formatem??
24-03-2009 20:59
Szukaj postów
Offline
ukanow
Stopień: 1
*

Liczba postów: 29

Dołączył: 26-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 22
Post: #57
 
Witam czy ten format działa tylko w telefonach z symbianem ? ;>

[you] polejesz ? Big Grin
01-06-2009 22:03
Szukaj postów
Offline
daniel.wojciech
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 27-12-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N82 Black

Soft: v.31
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
 
ukanow napisał(a):Witam czy ten format działa tylko w telefonach z symbianem ? ;>
Format działa na każdym telefonie. W zależności od producenta różnie się nazywa (format, master reset, hard reset) i różnie się go wykonuje (przez kombinacje klawiszy bądź z moziomu menu telefony). Ale skutek zawsze jest ten sam Big Grin

[Obrazek: danielwojciech.gif] LAST.FM NAME danielwojciech
01-06-2009 22:51
Szukaj postów
Offline
mentos
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 14-08-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #59
 
Mam pytanie. Kupiłem e51 w sieci play na allegro. Zostało pół roku gwar. więc postanowiłem zdjąć locka, jak się okazało ktoś wykorzystał już 3 próby wprowadzenia kodu odblokowującego. Da mi coś hard reset czy w grę wchodzi tylko kabel bądź wgranie nowego softu?

"Tak jak magnes przyciąga żelazo, tak cierpliwość przyciąga zwycięstwo"
14-08-2009 22:10
Szukaj postów
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #60
 
mentos, raczej w złym temacie piszesz... Poza tym simlocka nie zdejmiesz sam. Ani kodem z generatora (obojętnie czy wcześniej ktoś źle wpisywał) czy kablem. Tylko i wyłącznie w serwisie - koszt około 50-80zł.

Don't waste your time, or time will waste you...
14-08-2009 22:17
Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS