Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hard format telefonu
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #31
 
Nieraz hary nie zalapia za pierwszym razem. Trzeba robic az zalapie. Moze stac sie to nawet za 20 razem.. Albo za 3...
18-10-2008 09:37
WWW Szukaj postów
Offline
debesciak85
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #32
kod blokady
jak robie formata to wyskakuje mi aby podac kod blokady.. fabrycznym jest 12345.. wpisuje go i pojawia si enapis ze kod jest zly,a nie zmienialem go nigdy z fabrycznego.. jak go mozna zmienic?? chodzi mi o N73..
27-10-2008 10:50
Szukaj postów
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #33
 
telefon miałeś używany ?? a kod niebył poprostu 1234 ?? jeśli tel był używany napisz (jeśli masz kontakt Tongue ) do gościa niech poda Smile a jak nie no to na forum gdzieś było jak przywrucić ten kod ( nieumiem niestety teraz go odgrzebać)
27-10-2008 15:07
WWW Szukaj postów
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #34
 
Kod musiał być zmieniony. Jeżeli Ty tego nie zrobiłeś to ktoś inny. Tutaj masz opis jak za pomocną kabla przywrócić fabryczny kod (12345):
topics6/-simlock-i-flashowanie-nowych-nokii-bb5-vt158.htm

Don't waste your time, or time will waste you...
27-10-2008 16:43
Szukaj postów
Offline
debesciak85
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #35
 
w tym sęk,że telefon brałem nowy w plusie i początkowo ten kod działał,a teraz nie wiem co mu jest.. ale zaraz sprobuje zrobic go wasza metoda i zobaczymy.. Smile
27-10-2008 19:07
Szukaj postów
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #36
Problem z hard format:/
Witam mam taki problem... N73 ME z PLAY... zmienilem product code z 054886 na "0539289 POLAND (Black)" i chcialem zaaktualizowac wszystko ok... ale gdy pobrala sie aktualizacja... zaczela sie instalowac na tel po chwili jak zawsze wyskoczyl komunikat zeby wyjac baterie i wlaczyc tel i nacisnac proboj ponownie... ale tel nie chce sie wlaczyc...;/ jak podlaczam pod usb wyskakuje powiadomienie ze nierozpoznano urzadzenia usb... lecz jakos Nokia Software Updater widzi tel i ponownie probuje aktualizowac ponownie wyskakuje komunikat zeby wyjac baterie i wlaczyc tel... ale nic z tego bo dzieje sie wkolko to samo...;/ tel nie reaguje na ladowarke ani na ten caly hard format bo probuje i probuje i nic... jest mozliwe ze tel sie zepsul? bo NSS nie widzi go ale jeszcze phoenixem sprobuje ale jak ktos cos wie na ten temat i wie jak sie z tym uporac prosze o pomoc.
01-11-2008 13:33
Szukaj postów
Offline
nowas89
Stopień: 50
*

Liczba postów: 78

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #37
 
(CENZURA) zrobiłem hardformata i tel sie nie wlacza i pisze skontaktuj sie ze sprzedawca....
02-11-2008 12:07
Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #38
 
Zrobiles tak jak pisze? Baterie mailes full? Wyjmij karte, podalcz fona do ladowarki zobacz czy sie laduje. Jezeli laduje sie to do pelna naladuj baterie. i zrob od nowa harda.
02-11-2008 12:13
WWW Szukaj postów
Offline
nowas89
Stopień: 50
*

Liczba postów: 78

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #39
 
było na full i jest wlaczam telefon i jest napisane skontaktuj sie ze sprzedawca;/
02-11-2008 12:20
Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #40
 
Napisalem. Zro tak... Wyjmij baterie i harda zrob od nowa.
02-11-2008 12:22
WWW Szukaj postów
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #41
 
A DA SIĘ PRZYWRUCIĆ APLIKACJE Z TEGO FORMATA
08-11-2008 14:29
Szukaj postów
Offline
wedget
Stopień: 1
*

Liczba postów: 32

Dołączył: 14-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 52.0.007

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #42
 
yyy raczej nie Sad

Wszystko co mi potrzebne, mam w sobie...
08-11-2008 14:35
Szukaj postów
Offline
motorider7
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 31-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #43
 
ok juz znalazłem
09-11-2008 09:45
Szukaj postów
Offline
Maczo
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 13-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #44
 
Zara wypróbuję Big Grin

[ Dodano: 2008-11-15, 02:02 ]
vanepafi napisał(a):neiwiem czy podziała ale spróbuj zwykłego *#7370# te formaty neiwiele się rużnią a powinno pomucSmile

THX przydał mi się właśnie musiałem zrobić HARD Format bo holerka za dużo prób tego zdejmowania synbiana zrobiłem i się narobiło 8) a co do sposobu polecam kodzikiem szybko zwinnie w kilka sekund :-)
13-11-2008 13:18
Szukaj postów
Offline
Dante_94
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 16-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #45
 
własnie tego potrzebowałem
16-11-2008 17:57
Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS