Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hard format telefonu
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #1
hard format telefonu
chciałbym przedstawić sposób na hard format telefonu, gdyż na pewno nie wszyscy użytkownicy go znają


[hide]1. należy wyłączyć telefon, musi on być naładowany na full a najmniej w 70%

2. musisz przytrzymac jednocześnie przyciski: *, zielona słuchawka, 3 i przycisk POWER i trzeba je trzymać wszystkie naraz aż do mrugnięcia napisu nokia

zalecane jest wyjecie karty pamięci przy formacie[/hide]
08-09-2008 19:35
WWW Szukaj postów
Otrzymane podziękowania: zapendek
Offline
lonczyn
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 09-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
przydalo sie dzieki
11-09-2008 09:51
Szukaj postów
Offline
sylwek1005
Stopień: 350
*

Liczba postów: 368

Dołączył: 31-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N95

Soft: 35.0.002

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 16
Post: #3
 
wlasnie wczoraj zrobilem hard format telefonu, wyjalem przed ta czynnoscia karte pamieci.Gdy wlaczylem telefon i nastepnie karte wystapila 'instalacja w toku' po kazdym ponownym uruchomieniu telefonu, naszczescie zrobilem tak jak w tym temacie:http://sisx.pl/topics2/sposob-na-instala...vt1599.htm i pomoglo Tongue

[you] :jeśli spodobal Ci się mój upload to kliknij na ikonę PIWO
a jeśli Ci pomoglem kliknij POMÓGL Tongue
[Obrazek: 30317e96aad33fd1.gif]
11-09-2008 11:36
WWW Szukaj postów
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #4
 
zazwyczaj jesli formatuje się telefon to powinno się sformatowac również kartę pamięci
11-09-2008 15:34
WWW Szukaj postów
Offline
surmi86
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
zna ktoś metodę działania takiego formata? jak on ingeruje w soft ?czy miał ktoś problem po jego zastosowaniu ?
21-09-2008 14:43
Szukaj postów
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #6
 
nie ma azdnych problemow,nie amsz sie o co martwic rob smialo Smile
21-09-2008 14:44
Szukaj postów
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #7
 
po tym formacie będzie telefon taki jak prosto po wyjęciu z pudełka - czyli bez niczego
21-09-2008 14:45
WWW Szukaj postów
Offline
surmi86
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
czyli poprostu to nic innego jak przywrócenie ustawień fabrycznych ?
21-09-2008 14:46
Szukaj postów
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #9
 
tak, ale to że tak powiem wyczyści więcej niż przywrócenie ustawień
21-09-2008 15:23
WWW Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #10
 
Tak
21-09-2008 15:24
WWW Szukaj postów
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
a jakich np korzysci ??

edit ile trza trzymac te guziczki ?? ;/ makabra cos zlego sie dzieje z moim tel xS
22-09-2008 07:11
WWW Szukaj postów
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #12
 
masz wszystko napisane w 1 poście.... jak długo i jakie klawisze

po prostu wyczyści wszystko co dogrywałeś, nawet wpisy w książce telefonicznej
22-09-2008 08:40
WWW Szukaj postów
Offline
eter
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 10-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
mam problem i chetnie spróbuje
22-09-2008 18:42
Szukaj postów
Offline
hakazi
Stopień: 400
*

Liczba postów: 432

Dołączył: 19-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N85+8GB N95 8GB

Soft: V31.002.53.1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 14
Post: #14
 
czyli to jest taki sam sposub jak kodem??czy inny czym on sie ruzni??
22-09-2008 18:53
Szukaj postów
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #15
 
przeczytaj sobie opis na poczatku,inna kabinacja jest klawiszy i robi sie go inaczej ale dziala na praie tej samej zasadzie moim zdaniem na tej samej...ale to juz opinia innych osob
22-09-2008 18:57
Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS