Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wymiana przedniego panelu w nokii 5310
Offline
FOX
Stopień: 50
*

Liczba postów: 61

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #1
Wymiana przedniego panelu w nokii 5310
Witam, mam nokie 5310 i pękła mi szybka ochraniajaca wyswietlacz. Czy w telefonie wystarczy wymienic szybke, czy musze caly przedni panel? Wiem, ze nieprecyzyjny opis ale licze na wasza pomoc. Z gory dzieki. Pozdro

[Obrazek: 436858828.png]

http://www.youtube.com/user/satyrek92 ZAPRASZAM !!!
23-04-2010 20:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #2
Re: Wymiana przedniego panelu w nokii 5310
Będziesz raczej musiał wymienić przedni panel no chyba że załatwisz sobie gdzieś samą szybkę a starą wywalisz z tego mniejsca i tę kupioną przykleisz czymś do reszty panelu.

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
23-04-2010 20:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek161
Stopień: 250
*

Liczba postów: 294

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95 8gb h@cked

Soft: 31.0.001
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #3
Re: Wymiana przedniego panelu w nokii 5310
chodzby i tak to lepiej nowy panel kupic bo potem to lipnie bedize wygladalo jesli bedziesz chcial przykleic szybke. ja bym Ci poroponowal nowy panel kupic.

Jeśli mój post pomógł Ci kliknij na ikonę [Obrazek: thankposts.gif] w prawym dolnym rogu mojego posta.
19-07-2010 14:42
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS