Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simlock SE F305
Offline
Sly
Super Moderator
*

Liczba postów: 2,388

Dołączył: 24-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Xiaomi RN2

Soft: Miui

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 593
Post: #1
Simlock SE F305
Moze ktos wie jak mozna zdiac z niego simlocka?? Bo wiem ze mozna to zrobic spokojnie samemu w domu. Simlock jest na orange;/
Z gory dzieki za pomoc.
telefonu potrzebuuje do pracy bo szkoda mi tyrac moja nokie

[Obrazek: sly180.gif]
HASŁO: sly180
Nie masz Chomika?? Kliknij
___________________________________________________
Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza
___________________________________________________
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: beztytuupvm.jpg] w prawym dolnym rogu mojego posta.
20-04-2010 18:02
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
zegar502
Stopień: 350
*

Liczba postów: 379

Dołączył: 15-02-2010

Reputacja: 0


Telefon: E50

Soft: S60v3 (hack)
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 26
Post: #2
Re: Simlock SE F305
Wysle tobie link na PW i jedyne co tobie potrzebne bedzie to jaki soft i CID i godzina przed komputerem zeby przeczytac poradnik Smile

Pomoglem, kliknij w dolnym rogu --->[Obrazek: thankposts.gif]<--- To nie boli
[Obrazek: zegar502.gif]
20-04-2010 18:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
Sly
Super Moderator
*

Liczba postów: 2,388

Dołączył: 24-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Xiaomi RN2

Soft: Miui

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 593
Post: #3
Re: Simlock SE F305
zegar502 napisał(a):Wysle tobie link na PW i jedyne co tobie potrzebne bedzie to jaki soft i CID i godzina przed komputerem zeby przeczytac poradnik Smile
wole posiedziec godzine przed kopem bo i tak to robie niz wydac 30 albo 50 zl

[Obrazek: sly180.gif]
HASŁO: sly180
Nie masz Chomika?? Kliknij
___________________________________________________
Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza
___________________________________________________
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: beztytuupvm.jpg] w prawym dolnym rogu mojego posta.
20-04-2010 18:43
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
zegar502
Stopień: 350
*

Liczba postów: 379

Dołączył: 15-02-2010

Reputacja: 0


Telefon: E50

Soft: S60v3 (hack)
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 26
Post: #4
Re: Simlock SE F305
Sprawdzilem na tamtym forum i pisza ze twoj telefon jest na platformie sagema i nie sciagniesz smoka Sad

Pomoglem, kliknij w dolnym rogu --->[Obrazek: thankposts.gif]<--- To nie boli
[Obrazek: zegar502.gif]
20-04-2010 18:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #5
Re: Simlock SE F305
nie ten dzial, przeklejam.
20-04-2010 19:07
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS