Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wordmax Second Edition
Offline
crougle
Stopień: 100
*

Liczba postów: 131

Dołączył: 21-04-2008

Reputacja: 0


Telefon: N95-2

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #1
Wordmax Second Edition
Wordmax to najbardziej zaawansowany słownik dla telefonów komórkowych.

Zawiera pół miliona jednostek leksykalnych, ponad 80 kategorii, przykładów użycia oraz transkrypcję fonetyczna do większości haseł.

Produkt dostępny na:

Nokia: 2865, 2865i, 2855, 3109, 3110, 3152, 3155, 3155i, 3230, 3250, 3500, 5200, 5300, 5310, 5500, 5610, 5700, 6085, 6086, 6110, 6111, 6120, 6121, 6125, 6126, 6131, 6133, 6136, 6151, 6152, 6155, 6155i, 6165, 6230i, 6233, 6234, 6235, 6235i, 6255, 6260, 6263, 6265, 6265i, 6267, 6270, 6275, 6275i, 6280, 6282, 6288, 6290, 6300, 6301, 6500, 6555, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7370, 7373, 7390, 7500, 7610, 7710, 7900, 8600 Luna, 8800 Sirocco, 9210c, 9210i, 9290, 9300, 9300i, 9500, E50, E60, E61, E61i, E62, E65, E70, E90, N70, N71, N72, N73, N75, N76, N77, N80, N800, N81, N810, N82, N90, N91, N92, N93, N93i, N95, N-Gage, N-Gage QD

Sony Ericsson: K310i, K320i, K510i, K530i, K550i, K600i, K608i, K610i, K618i, K660i, K750i, K770i, K790i, K800i, K810i, K850i, M600i, P1i, P990i, R300i, R306i, S500i, T270i, T280i, T650i, V600i, W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W580i, W600i, W610i, W700i, W710i, W760i, W800i, W800i, W810i, W830i, W850i, W880i, W890i, W900i, W910i, W950i, W960i, Z310i, Z520i, Z525i, Z530i, Z550i, Z555i, Z558i, Z610i, Z710i, Z750i

Motorola: A910, E1, E1070, E2, K1, K3, L2, L6, L7, L72, L9, maxx V6, Q 9h, V1100, V195, V235, V360, V365, V3e, V3i, V3t, V3x, V3xx, V6 maxx, V8, V9, U9, W510, Z3, Z6

BenQ: C75, C76, S75, SL75, SFG75, SXG75

HTC: SPV M3000, SPV C600, TyTN II


Uwaga!! Niektóre antywirusy widzą wirusa - przeważnie wykrywają cracka jako wirus!


[Obrazek: d5017991d9cbf9c7.jpg]

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/46178944/6678a47d/Wordmax_wwwsisxpl.html
[/hide]

Hasło : http://www.sisx.pl
02-05-2008 19:32
Szukaj postów Cytuj
Offline
norrbert
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 29-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
Po instalacji, kiedy wlaczam slownik,wyswietla sie tylko napis "Udalo sie!" i to wszystko.Czy ktos jeszcze probowal instalowac ten slownik?
19-07-2008 11:43
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #3
 
wtedy musisz zainstalować 2 pilk który był w archiwum
20-07-2008 11:34
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
norrbert
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 29-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
Tak tez zrobiłem i mimo to nie działa...
23-07-2008 02:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
dbudzyn
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 09-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
niestety nie działa zainstalowałem 2/2 a potem pierwszy plik i nic domaga się autoryzacji o co chodzi z tym numerem zamówienia??
25-07-2008 18:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
gutek_carlow
Stopień: 1
*

Liczba postów: 14

Dołączył: 29-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
u mnie działa instalowane jak w opisje pozdrawiam

In nomine Dei nostri satanas lucyferi excelsi
04-09-2008 00:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
PhoneMan
Stopień: 1
*

Liczba postów: 25

Dołączył: 24-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
fajny slownik :hahaha:
07-09-2008 22:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #8
 
UP!
To cieszy nas to. Ale nie musisz pisac tego akurat tu. Wystarczy ze zachowaszto dla siebie.
08-09-2008 16:17
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
marian19901
Stopień: 100
*

Liczba postów: 120

Dołączył: 15-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 6210 Navi

Soft: 05.16
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #9
wordmax
Jezeli chodzi o ten formularz co wyskakuje to znaczy ze zle wypełniłes to co było powyzej napisane Wink o tym jak instalowac :
1.Instalujesz plik wordmax 2 (2)
2.Po zainstalowaniu musisz kliknac w ten program Wink
3.Program sam sie zaraz zamknie
4.Instalujesz plik wordmax 2 Wink
po tym działaniu formularz nie wyskoczy ci juz Wink

[you] Postaw Piwko Wink
01-11-2008 10:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
levis2009
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 07-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
 
witam, mam pewien problem, nie wiem jak zainstalowac ten o to wordmax na nokii 5310, aplikacja siie nie isntaluje tylko odrazu wlacza, i wtym problem, bo gdy najpierw instaluje wordmax2(2) pisze udalo sie,a potem wlaczam drugiei od razy sie program wlacza ipotrzebna autoryzacjaSadSad pomocy, z gory dzieki
15-12-2008 22:55
Szukaj postów Cytuj
Guest
Unregistered

 
Post: #11
 
zrobilem to co mowiles i dalej mi formularz wyskakuje
17-01-2009 12:06
Cytuj
Offline
crespo123
Stopień: 400
*

Liczba postów: 448

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Galaxy S3 Mini

Soft: Android 4.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #12
 
super działa extra słownik warto pobierać.
:bye:

[scroll]<font size="5"> [you] Postaw [Obrazek: thankposts.gif]/ to nic nie kosztuje </font>[/scroll]

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku
[Obrazek: crespo123.gif]
17-01-2009 20:47
WWW Szukaj postów Cytuj
zelmer23
Unregistered

 
Post: #13
 
Polecam gorąco. Jest najlepszy na sprawdziany z języka angielskiego!!!

Pozdro!!! 8)
17-01-2009 20:53
Cytuj
Offline
jdos
Stopień: 100
*

Liczba postów: 140

Dołączył: 03-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #14
 
co jest że nie chce mi się włączyć ten słownik ?
wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją
24-01-2009 12:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
djsewek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 31-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
Witam.
Pytanko, czy aplikacje trzeba podpisac?
Pozdr
01-02-2009 01:38
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS