Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
simlock X-1
Offline
miki19953
Stopień: 200
*

Liczba postów: 237

Dołączył: 28-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: x10(nieużywam)
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
simlock X-1
WItam znalazłem gdzieś Sagema My X-1trio i ma sim locka. Wiec chciałem go ściągnąć, zacznijmy od tego że mam kabel od X5 i nie zabardzo czyta telefon ale jakimś programem powinno zaczytać? Może ktoś wie jak to zrobić bo kodów do tego raczej nie ma :dribble:
05-04-2010 20:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
krzysiek50
Super Moderator
*

Liczba postów: 1,287

Dołączył: 20-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: C905

Soft: R1FA035

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 180
Post: #2
Re: simlock X-1
to jest stary telefon i powinny byc do niego jakies simlock kalkulatory

Naciśnij >>> [Obrazek: postbit_thx.gif]
[Obrazek: stunter50.gif]
05-04-2010 20:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
miki19953
Stopień: 200
*

Liczba postów: 237

Dołączył: 28-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: x10(nieużywam)
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
Re: simlock X-1
kal to tylko na nokie itp Sagem to nietypowa konstrukcja :dribble: tak słyszałem że tylko programem albo boxem. ale w sumie jak pisze sim lock to można cośwpisać i zaakceptować a potem idzie jakiś czas i im więcej próbyje tym większy czas
05-04-2010 21:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
zegar502
Stopień: 350
*

Liczba postów: 379

Dołączył: 15-02-2010

Reputacja: 0


Telefon: E50

Soft: S60v3 (hack)
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 26
Post: #4
Re: simlock X-1
No Sagem to oporna marka i raczej w domu tego nie zrobisz, SimLock w tej marce = ostra walka Smile

Pomoglem, kliknij w dolnym rogu --->[Obrazek: thankposts.gif]<--- To nie boli
[Obrazek: zegar502.gif]
06-04-2010 01:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
krzysiek50
Super Moderator
*

Liczba postów: 1,287

Dołączył: 20-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: C905

Soft: R1FA035

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 180
Post: #5
Re: simlock X-1
idz do komisu i zapytaj ile to kosztuje

Naciśnij >>> [Obrazek: postbit_thx.gif]
[Obrazek: stunter50.gif]
06-04-2010 17:28
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS