Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NetQin antivirus
Offline
mrowkarz24
Stopień: 800
*

Liczba postów: 860

Dołączył: 29-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: SE XPERIA X10

Soft: 2.1

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 36
Post: #16
 
LINK WYGASŁ i zaco ten browar zeby zobaczyc ze link nie działa?? :>

MIRROR do nowego linku.Niewiem jak ta jest wersja bo autor nic nie napisał wiec ja daje wam najnowsza wersje jest to:2.4.0

Kod:
http://www.4shared.com/file/78502867/5439ffae/NetQin_AV_S60_3_0_v_2_4_0.html
[hide][/hide]
01-01-2009 23:56
Szukaj postów Cytuj
Offline
daro223
Stopień: 100
*

Liczba postów: 102

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Samsung Omnia

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #17
 
Nieprawda :bad: Ja na swojej N95 8GB mialem juz z piec wirusow :beated:

I'm back from the Dead!!!
02-01-2009 00:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #18
 
daro, głupoty gadasz... Smile Nie ma wirusów pod s60 v3.

Don't waste your time, or time will waste you...
02-01-2009 10:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
mrowkarz24
Stopień: 800
*

Liczba postów: 860

Dołączył: 29-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: SE XPERIA X10

Soft: 2.1

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 36
Post: #19
 
daro223 napisał(a):Nieprawda :bad: Ja na swojej N95 8GB mialem juz z piec wirusow :beated:
wiec jak miałes te 5 wirusow to mogłbys podac i ch nazwe i przez jaki program skanowałes wirusy sa ale na starsze symbianie ja tez mam n95 i jeszcze nie miałem ,a ze swoich zrodeł wiem ze nie ma wirusow na v3
02-01-2009 12:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
daro223
Stopień: 100
*

Liczba postów: 102

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Samsung Omnia

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #20
 
Tomeq i mrowkarz24 Po pierwsze nie gadam glupod mialem te wirusy :] moj anty-wirus to F-secure, a nazwy wirusow to z kad ja mam niby wziasc ^_^ zapytac ich sie? Pojawily sie po shakowaniu mojego telefonu :# A ja nie ustalam czy istnieja wirusy na symbiana czy nie, ja mowie co wykryl moj anty-wirus :|

I'm back from the Dead!!!
02-01-2009 22:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
Herbb
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 02-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #21
 
F-secure jest najleprzy, dzięki niemu fon dziala mi sprawnie, a jakby nie było to wirusy z pc działają na s60v3. HelloGabridge.exe mi wykryło jako wirusa (bo odblokowuje dostęp do plików systemowych).
03-01-2009 17:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #22
 
Uzywam telefonow z symbianem od okolo 3-4 lat ( Nokia 6630 na s60v2, N70, nastepnie N73 a teraz E71, miedzyczasie mialem tez n95 i do tej pory nie trafilem na wirusa. Instlowalem mnostwo softu, grzebalem ile sie dalo. Niekiedy nawet najgorszy syf instalowalem i nie trafilem nigdy na nic. Istnieja wogole wirusy ?
11-02-2009 23:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
nivero
Stopień: 50
*

Liczba postów: 75

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #23
 
tak nawiasen screeny...

[Obrazek: screenshot0014.jpg][Obrazek: screenshot0003.jpg]

[Obrazek: mry8ld.gif]
[Obrazek: 14eco5z.png]
[Obrazek: 2n036tk.png]
[Obrazek: av4q9s.png]
06-06-2009 17:32
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS