Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LG KU990i SimLock?
Offline
zegar502
Stopień: 350
*

Liczba postów: 379

Dołączył: 15-02-2010

Reputacja: 0


Telefon: E50

Soft: S60v3 (hack)
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 26
Post: #1
LG KU990i SimLock?
Czesc wam, mam pytanie moze ktos wie ile kosztuje z niego sciagniecie smoka???

Pomoglem, kliknij w dolnym rogu --->[Obrazek: thankposts.gif]<--- To nie boli
[Obrazek: zegar502.gif]
28-03-2010 21:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #2
Re: LG KU990i SimLock?
kolega sciagal za 20zł bodaj
28-03-2010 21:33
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
zegar502
Stopień: 350
*

Liczba postów: 379

Dołączył: 15-02-2010

Reputacja: 0


Telefon: E50

Soft: S60v3 (hack)
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 26
Post: #3
Re: LG KU990i SimLock?
No wlasnie tez tak myslalem ze bedzie kosztowal opkolo 30zl, ale teraz zobaczylem ze moge to zrobic samemu Smile

Pomoglem, kliknij w dolnym rogu --->[Obrazek: thankposts.gif]<--- To nie boli
[Obrazek: zegar502.gif]
28-03-2010 23:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
Furian46
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 02-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: LG KU990i
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
Re: LG KU990i SimLock?
Witam.. Mam pytanie w jaki sposob moge zdjac simlock'a w tel? prosil bym o jakis torturial najlepiej z dokladnym wytłumaczenie kazdego kroku Big Grin z gory dzieki Big Grin
02-05-2010 23:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
krzysiek50
Super Moderator
*

Liczba postów: 1,287

Dołączył: 20-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: C905

Soft: R1FA035

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 180
Post: #5
Re: LG KU990i SimLock?
w domu tego nie zrobisz chyba,ze masz boxa

Naciśnij >>> [Obrazek: postbit_thx.gif]
[Obrazek: stunter50.gif]
03-05-2010 09:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
Furian46
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 02-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: LG KU990i
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
Re: LG KU990i SimLock?
ahaa.. Dzieki. mam jeszcze 1 pytanie. Jak sie wlacza w nim "Usługę Danych" ?
03-05-2010 21:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 &amp; n82

Soft: v4.0 &amp; v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #7
Re: LG KU990i SimLock?
wejdz w ustawienia usb i ustaw

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
03-05-2010 21:51
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS