Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gnubox
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #1
gnubox
gnubox

Opis:
Dzięki tej aplikacji, będziemy mogli korzystać z internetu za darmo. No może nie tak całkiem. Aplikacja pozwala na zapożyczenie internetu z naszego kompa przez bluetooth. Opis szczegółowy w paczce, wprawdzie po angielsku ale są screeny.

[Obrazek: image014.jpg]

Download:

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/46072951/abe85272/gnubox.html
[/hide]

Hasło - http://www.sisx.pl
02-05-2008 00:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
mista88
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 30-04-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
dodam również że wzorowałem się na ciekawym patencie ze str:
http://www.gnubox.prv.pl/
i na mojej e65 działa bez problemu
07-06-2008 00:02
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #3
 
Prze taki bluetooth bez problemu będzie można korzystać z internetu w KAŻDYM telefonie z bt? Big Grin

http://www.allegro.pl/item376386856_blu ... anie_.html

Don't waste your time, or time will waste you...
07-06-2008 11:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #4
 
kolega UP:
Tak!Tongue ale jezeli chodzi o neta za free w telefonie musisz mieć dobra konfiguracje
dostosowana pod telefon. bo np: do qd jest jest inna konfiguracja,a do 6600 jest co innego.
07-06-2008 12:06
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
mista88
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 30-04-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
Testowałem na 3 telefonach (noki e50,e65 i n73) na tych dwóch pierwszych bezproblemowo się zainstalowało ale na n73 już nie mogłem tego skonfigurować... :o

[Obrazek: 176227.1.jpg]
08-06-2008 13:33
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Patrykko
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 30-04-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
tak jak ja na n73 co nie chce mi dzialac
niby wszystko skonfigurowalem poprawnie wchodze w neta wybieram Bt i bialy ekran i nic sie nie dzieje
09-06-2008 15:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
pepe28
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 30-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
Re: gnubox
smiga to na noki e50
30-06-2008 11:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
mariusz762
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 22-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
Re: gnubox
Ktoś to testował na N80 ?
05-07-2008 20:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
rikizarzew
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 09-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
A na mojej n82 nie działa :-(
A na mojej n82 nie działa :-(
cały czas występuje problem z certyfikatem...
Zmieniałem już daty, ruszyłem z instalacją do momentu gzie można sobie przeczytać certyfikat i inne ostrzeżenia a dalej niestety znowu niespodzianka. Tym razem moim oczom ukazuje się komunikat:

Nie można zainstalować. Ograniczenie przez certyfikat.

Czy zna ktoś sposób na obejście tego?

z góry wielkie dzięki

pozdrawiam[/i]
09-09-2008 21:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #10
 
najlepiej złam system- opis w FAQ
09-09-2008 21:27
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
rikizarzew
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 09-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
udalo sie :-)
Witam ponownie....
zapytałem google i mi dało lekarstwo :-)
Wstarczylo podpisac :-)
https://www.symbiansigned.com
10-09-2008 07:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #12
 
UP. W Faq juz jets opis. Nie musisz podawac juz tego linka...
11-09-2008 16:52
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
mariusz762
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 22-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
Udało się to komuś odpalić na n80 ?
18-09-2008 19:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #14
 
za pewno prozakowi gdyz on testowal program na swojej n80 a w czym problem tkwi dokladnie ??
18-09-2008 19:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #15
 
Gnuboxa odpalisz jedynie na E50 i podobno ktoś odpalił na N73 ale coś nie chce mi się wierzć

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
18-09-2008 21:10
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS