( gdy włączymy pare aplikacji naraz) a tak to spoko telefon
brakuje mu slidera i mógłby byc troche grubszy
DD no ale WM jest bardziej skomplikowane i NA LUZIE MOŻNA SIĘ BEZ RYSIKA OBEJŚĆ co prawda spv m650 ma inny joy niż my jesteśmy przyzwyczajeni ale to kwestia przyzwyczajenia możecie mi wierzyć 

{N80}

gdy wszzedlem na stronke i ona wyswietlila reklame to reklama sie otwarla w karcie obok i zajmowala 90% miejsca (doslownie) i nie da sie zamknac tego
fon wtedy kosztowal ponad 1200zl a ja bym nie dal za niego 200zl. Mowia ze symbian sie muli , nie ! jak komus przeszkadza mulenie niech sobie kupi biznesowa mocna np.E52 mialem dosc dlugo E51 i ten telefon chodzi baaardzo szybko a ma procesor 333mhz ta toshiba ma 400mhz i o wiele wolniej chodzi nie polecam tego systemu np. problemy z odebraniem pluku przez bt no bez picu zeby bylo tyle problemu z odebraniem 1 pliku hehehe , moze (a raczej napewno) wina tej toshiby ale jak sie pisalo na tym dotykowym to baaardzo cieszko bo idealnie nacislem na "a" a wszedlo mi "s" na nokii 5800 tak nie ma ! mialem jeszcze wm na toshibie G500 i tam super wypasiony windows media player co otwrza pliki avi ale on polowe otworzyl a polowe nie ! bez sensu jest ten wm wole symbiana i nie polecam wm

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości