Witam, proszę o pomoc.
Jak wyłaczyć Instalator, który jest uruchomiony w komórce? "Operacji nie można zacząć, instalator już w użyciu" - pisze przy próbie instalacji zarówno z poziomu komórki jak również przez PC Suite.
W TaskManie, ów uruchomiony Instalator jest jak najbardziej widoczny w "All opened tasks", ubić się go nie da, po wybraniu opcji "close" i potwierdzeniu nadal jest widoczny. Jeśli ubijam go z poziomu "procesów" pisze, że to systemowa ikonka i nie da się. Z komórki nic się nie da odinstalowac, nic nie da się zainstalować. Nikt nie miał podobnego problem? Tyle osób ma już nowy FW i hackowali kom wcześniej, może ktoś rozwiązał to inaczej niż przez Hard Reset (szkoda aplikacji oraz hacka systemu)?
Dodam tylko, że mam 5800xm, hacked. Problem się pojawił po aktualce do 40.0.005. Poza tym wszytsko jest ok. Próbowałem już tricków z kartą pamięci, o których pisza na innych forach ale po jej wyciągnięciu dalej nie da się nic odinstalować, ani zainstalować. Nie pomaga także wywalenie zawartości z folderu e/private (u mnie jest on pusty). Za pomoc będę MeeEeeEGA wdzięczny!
Home

w prawym dolnym rogu mojego posta.