Teraz jest 09 lut 2012 03:11

Nowości Nowości dla Problemy

Mapa strony Problemy » Dział : Problemy

Masz jakiś problem ze swoim SE, Samsungiem, Motorolą itp? Napisz tutaj. Dział dla NIE SMARTPHONÓW.

Ekran N97 mini

Witam, mam problem, nie mam gdzie znaleźć odpowiedzi. Przestał mi działać ekran dotykowy w mojej N97, tzn jak klepnę to coś tam załapie ale bardzo rzadko praktycznie nie da się korzystać, tu moje pytanie: co jest do naprawy? Myślałem już nad zakupem http://allegro.pl/ekran-dotykowy-nokia- ... 44643.html lub
http://allegro.pl/oryg-lcd-wyswietlacz- ... 18185.html

Jestem totalnie zielony w temacie, proszę o pomoc nie chcę żeby telefon leżał nie ...
Czytaj więcej : Ekran N97 mini | Wyświetlone : 400 | Odpowiedzi : 5

Nie ma podświetlenia ekranu i klawiszy filmowych nokia N95

Witam jestem posiadaczem nokii n95 8gb od jakiś 4 miesięcy kupiłem ją na allego jako 100 sprawna i taka była do czasu gdy telefon jest zasunięty i odblokuje to ekran sie nie podświetla i nic albo jakieś kreski albo co innego a jak rozsune telefon wszystko jest wtedy ok .
I czego to jest wina ja myślę ze taśmy chociaż tasmą w nim juz raz była wymieniana na orginalną.
A jak taśmy to jaką taśmę ...
Czytaj więcej : Nie ma podświetlenia ekranu i klawiszy filmowych nokia N95 | Wyświetlone : 327 | Odpowiedzi : 2

nokia 6280 simlock lub nowy soft

Witam serdecznie posiadam nokię 6280 ma simlock na ERA imei 353949013020772
żaden kalkulator nie potrafi wygenerować poprawnego kodu. Proszę od odpowiedni kod lub jakiś nowszy soft który sam się instaluje beż mojej ingerencji bo nie chcę popsuć czegoś przy podmianie plików
Czytaj więcej : nokia 6280 simlock lub nowy soft | Wyświetlone : 320 | Odpowiedzi : 1

Słuchawki N96

Mam problem gdy podłączam słuchawki z mikrofonem i włączam jakąś piosenke nie słychąć jej wyrażnie dopiero jak nacisne a właściwie jak trzymam przycisk od mikrofonu słychać wyrażnie. Przed podłączeniem słuchawek poiawia mi się komunikat: Użyj mikrofonu w telefonie.
Czytaj więcej : Słuchawki N96 | Wyświetlone : 367 | Odpowiedzi : 2

lgku990 usim locked

hej :)
zmieniłam sobie softa z v10b na v10j i wszystko mi się ładnie zainstalowało ale jak włączam tel to wyskakuje mi usim locked i nie wiem co ma teraz zrobić ... ;(
pomożecie ???
Czytaj więcej : lgku990 usim locked | Wyświetlone : 573 | Odpowiedzi : 1

restart komputera przy włączeniu telefonu poprzez kabel usb

witam mam taki problem mianowicie gdy podłączam telefon do komputera to komputer restartuje się za każdym razem ..
Czytaj więcej : restart komputera przy włączeniu telefonu poprzez kabel usb | Wyświetlone : 670 | Odpowiedzi : 4

Baterie do Noki 6120 classic

Przyszła pora na zmianę mojej baterii gdyż trzyma max 22h, nie ma co się dziwić, bateria ma prawie 4 lata. Chciałem się Was poradzić czy kupić oryginalną baterię 890mah z 6 miesięczną gwarancją czy nieoryginalną która ma gwarancję 12 miesięcy, oczywiście pojemność nieoryginalnej baterii to minimum 890 a z TF1 znalazłem baterię o pojemności 950, zdaję sobie też sprawę że pojemności w stylu 1200-1400mah to pic na wodę i naciąganie nieświadomych ludzi bo te baterie ...
Czytaj więcej : Baterie do Noki 6120 classic | Wyświetlone : 685 | Odpowiedzi : 1

simlock nokia c3

czy da się domowymi sposobami ściągnąć simlocka z noki c3?
czytałem gdzieś ze można zdjąć przez wgranie softu nokii a nie orange..wystarczy przez jaf wgrać?
jakbym wgrał product code i ściągnął soft jakiś inny to zdejmie się simlock?
Czytaj więcej : simlock nokia c3 | Wyświetlone : 734 | Odpowiedzi : 6

Brak kalkulatora w Nokia 6303

Witam.
Przepraszam że nie ten dział, bo chyba jest od motoroli i samsunga?
Tak czy inaczej innego tematu gdzie mógłbym założyć wątek z problemem który zaraz napisze nie znalazłem więc jeśli zły dział to proszę o przeniesienie wątku.

Od kilku dni brat mi mówi że nie ma kalkulatora w nokii 6303, mówił że przedtem był.
Przekopałem całego softa i nie znalazłem? czy mógł tak o po prostu zniknąć...czytałem na innych forach że to dość częsty ...
Czytaj więcej : Brak kalkulatora w Nokia 6303 | Wyświetlone : 595 | Odpowiedzi : 1

Sony Ericsson k510i- Zdjęcie simlock'a

Witam.
Mam problem z usunięciem simlock'a z tego telefonu.Napisze mi ktoś jak to zrobić?
Czytaj więcej : Sony Ericsson k510i- Zdjęcie simlock'a | Wyświetlone : 642 | Odpowiedzi : 5

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 81464 • Liczba tematów: 17993 • Liczba użytkowników: 73262