w prawym dolnym rogu mojego posta.

Jackson napisał(a):Spróbuj wyrobić certyfikat na OPDA lub na stronie do której link wysyłam na pw.

Jackson napisał(a):Sly180 na stronie która podałeś większość certyfikatów nie działa. W moim przypadku żaden nie działał.

[/quote]mentos napisał(a): Jeśli jesteś już zalogowany i masz włączoną 2 zakładkę tam gdzie się ściąga "signtool.exe" Musisz kliknąć na 3 czyli następną Będzie tam niebieski przycisk z ołówkiem klikasz go przenosi cię teraz do kolejnej zakładki, będzie tam żarówa na górze i przycisk "przeglądaj" Klikasz go wybierasz aplikacje do podpisania, następnie czekasz chwile przenosi cie do stronki z dwoma zielonymi przyciskami i chińskim niebieskim podkreślonym napisem klikając go ściągniesz podpisaną aplikacje. Jutro sprawdzę czy podpisało bo dziś mam kaca że głowa mała

mentos napisał(a): Jeśli jesteś już zalogowany i masz włączoną 2 zakładkę tam gdzie się ściąga "signtool.exe" Musisz kliknąć na 3 czyli następną Będzie tam niebieski przycisk z ołówkiem klikasz go przenosi cię teraz do kolejnej zakładki, będzie tam żarówa na górze i przycisk "przeglądaj" Klikasz go wybierasz aplikacje do podpisania, następnie czekasz chwile przenosi cie do stronki z dwoma zielonymi przyciskami i chińskim niebieskim podkreślonym napisem klikając go ściągniesz podpisaną aplikacje. Jutro sprawdzę czy podpisało bo dziś mam kaca że głowa mała

Jackson napisał(a):zrób cert na OPDA ponieważ zezwalają na pobieranie certyfikatu i w ten sposób możesz to zrobić na własnym kompie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości