No i nie dobrze. Mam N85 FW 20.175, nie mogłem pobrać HElloOX ani z linków z tego teamtu anie ze strony producenta bo coś tam wyskakuje z "donate" - wiadomo, kasy chcą. Znalazłem tutaj
- Kod: Zaznacz cały
Aby zobaczyć treść tego linku, musisz się zarejestrować lub zalogować
hellox i go zainstalowałem oczywiście podpisanego certem dobrym, chciałem zainstalować Kasperskeigo
kaspersky-mobile-secuirty-v8-0-51-pl-kpatcher-v1-00-20-t11575.html i dałem radę ale... tego K patcha już nie mogłem zainstalować - Błąd certyfikatu, skontakuj się z...
Dlaczego tak jest? Co zrobić, żeby ją schackować? Nie chcę próbować wszystkiego na raz i łamaś system na kilka sposobów na raz bo się sieczka zrobi w telefonie.
No jeszcze lepiej teraz; zrobiłem format fona i nie mogę nawet Hello OX tego podpisanego zainstalować...
Jeszcze coś sprostuję... Zainstalowałem za 2 razem starego Hello OX tj. 1.3 bo po zainstalowaniu Hello ox 2 nie miałem Romapatchera nigdzie zainstalowanego.
Interesuje mnie nie tylko instalowanie aplikacji ale także pełne odblokowanie plików systemowych, rom patcher z patchami fajnie działający i ogólnie wszystko co można odblokować.
A możę tą N85 potraktować jakimś innym Hackiem? Było kiedyś np. AppTRk, Installserver etc.