Masz jakiś problem ze swoim SE, Samsungiem, Motorolą itp? Napisz tutaj. Dział dla NIE SMARTPHONÓW.

dziwny problem SE w910i

Postprzez Kowi » 07 lut 2010 23:39

mam problem z tym telefonem dlatego piszę w karczmie a nie na głównym forum, a więc mój problem jest taki że jak otwieram bądź zamykam slidera to mi się telefon wyłacza ;/ a jeśli zrobie to tak bardzo delikatnie to jest ok... więc co jest zepsute?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kowi

-

Kasa: 0.12
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Re: dziwny problem SE w910i

Postprzez Sly » 08 lut 2010 00:42

Zmienialem kiedys panel w tym telefonie. Strasznie upierdliwy telefon wogole to se wiec nic dziwnego;p Mogla ci sie tasma pod ekranem poluzowac. Oddaj do serwisu albo gdzies gdzie naprawiaja telefony. Naprawa nie powinna byc droga. Jak czujesz sie na silach to mozesz sam go rozkrecic ale jest z tym troche zabawy.
Obrazek
HASŁO: sly180
Nie masz Chomika?? Kliknij
Sly

-=MODERATOR=-
-=SUPPORT TEAM=-

Kasa: 52.70
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 582 razy
Telefon: 5530, 5130
Soft: Jaki soft??
Znajomość symbian'a:

Re: dziwny problem SE w910i

Postprzez Prozak » 12 lut 2010 11:36

Ten telefon rozbiera się i składa w 15 min. Oczywiście należy posiadać odpowiednie narzędzia.
Ten filmik Ci w tym pomoże:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RXqGA2TiDno[/youtube]

Nie odpowiadam na pytania związane z tematyką forum na PW, email, gg. Masz pytanie?, pisz na forum, po to jest. Na pewno odpowiem. W przeciwnym razie -= DOSTANIESZ WARN'a=-

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Prozak

-=ADMINISTRATOR=-

Kasa: 0.25
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 52 razy
Telefon: Iphone 4 32GB
Soft: 4.3.3

Dział Statystyki